JÁ JSEM . . .
Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení...
Jsem jenom kapka v moři
ten zbytek z Tvého deště.
Bůh nevěděl co tvoří,
však tajně věřím ještě.
Ve světlo světlušky
a píseň skřivánčí,
ve 100 noh stonožky
co valčík roztančí.
Jsem vánek, který hladí
co přivolat chceš ještě,
když slova duši ladí
v tom černobílém městě.
Kde barvy neladí
a změna bývá jenom zdání,
mi to však nevadí
já tajně věřím v milování.
Jsem odraz na hladině
a hladina Tvou duší,
ta slza v dívčím klíně,
když nevíš co se sluší.
Rada je pak nad zlato
a smích přišel by mi drzý,
však někdy je již pozdě...
a jindy, příliš brzy...
o5ja
Komentáře (0)