Děti mé
Jste mou vírou, děti mé,
Vy, mnou stvořené, nevinné.
Jste mým přesvědčením,
jediným světlem denním.
Nikdy bych neopustil Vás,
i kdybych si měl zlomit vaz.
Jste vše, co jsem kdy měl –
nevidím Vás, ale jste vždy při mně.
Slov má na papíře.
Komentáře (1)
Komentujících (1)