Internet
V sítích internetu,
dráty propojeni,
se světem velkým,
denně víme u všem,
co se děje,
ať už v hudbu,politice,sportu…
icq,skype…
s kamarádi na živo mluvíme,
jen pár kilometrů,
dělí nás,
domlouváme se,kujeme pikle,lásku vyznáváme,
kam chystáme se?
tak jako mouchy,
v síti pavouků(reklamy,adware),
uvízneme bez pohybu,
koně trojské schované jsou,
pod www………….
hradby ohnivé nás brání,
před zlem,
však přijde situace,
kdy nic nezabrání,
net nefunguje,
my jsme pak,
jen sami…..(v tichu)
Komentáře (5)
Komentujících (5)