Cara
Anotace: Znalcům Meče pravdy je asi vše jasné.
Ač velmi pohledná je tato žena,
smrtící hrozbou je každému muži.
Bolestí v duši navždy zasažena,
nechtěj ji uvidět v rudé kůži.
Střez se ji kouzly polapit,
neb ortel svůj si vyneseš.
Magii tvou dokáže zachytit,
změní ji v bolest, co nesneseš.
Modrý chlad, to pohled její,
neustoupí, nikdy se nezalekne.
Dny tvé sečteny k smrti spějí,
prosby o život nevyslechne.
Komentáře (0)