vapiti ... krasne, jak omyvas myslenky ve sve vasni... povol jim uzdu a nech se vest svym srdickem... zavri oci a nebudes muset ani chodit daleko... jdi za vuni cokolady...hodne stesti.
22.08.2007 13:56:00 | carodejka
Jo,ranní probuzení provází zážitky nevšední... :-D
22.08.2007 11:21:00 | Chancer
Hmmmmm, šla bych hned "zptáky" pod peřinu ;-)
(tak tenhle překlep jsem tu musela nechat :-D)
... jinak tam mělo být samozřejmě zpátky :-)
Pěkná báseň :-)
22.08.2007 08:19:00 | Levandule