Anotace: ..někdy jsme kamarádi, někdy spolu válčíme, přesto - všichni za jednoho, jeden za všechny...
...Amelie, moje předmluva má blíž ke Třem mušketýrům :-)ale díky za tip!
30.08.2007 14:50:00 | Jiparo
stručný, výstižný, nápaditý, prostě ideální!! Anotace mi ale připomněla větu z filmu Pošetilost mocných:
"Jeden za všechny, všichni za sebe!" ale tím na nic nenarážím, jen si vždycky na něco vzpomenu a musim to napsat=)
30.08.2007 14:24:00 | Já Esther Ruth