Dívčí stín .
plamínek svíce na zdi kreslí stíny
a já v nich dívčí hledám tvar
stále mám v sobě pocit viny
bojím se poznat lásky žár ..
a dívčí stín mi ze sklenice
ukrádá rudé krůpěje
do ucha šeptá večernice
potkáš ji než se naděješ ...
kdo může věřit večernici
jen blázni zamilovaní
dívčí stín usnul ve sklenici
a láska ?? není na hraní !!!
Komentáře (3)
Komentujících (3)