Chcípni!
Anotace: Další báseň psaná v afektu,takže ji neberte moc vážně...prostě jsem to ze sebe musela nějak dostat a lepší je to dát na papír než mlátit hlavou o zeď ;)
Znáte ten pocit
kdy se vám chce umřít
kdy by jste se nejraději podřezali
a kůži si chtěli sedřít?
Já se takhle teď cítím
a všechno kvůli vám
slyším se jak říkám: chcípni!
A sama sobě to povídám
Nenávidím tě ty štětko
co kamarádka si říká
kéž bys shnila v pekle
tam každá děvka pyká
Nenávidím tě miláčku
za to, že mě pořád zabíjíš
nevěřím ti ani Ň
nevidíš, že mě tím ubíjíš?
Mám vám vykopat společný hrob
a dát vám na něj kytičku?
Kéž by ďábel do vašeho náhrobku kop
udělali jste díru v mojem srdíčku
Možná jsem sprostá
a možná to přeháním
však za to moje utrpení
sama sebe k hříchu navádím
CHCÍPNĚTE!!!
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: Zweiblumen
Komentáře (1)
Komentujících (1)