Future/Past
Anotace: ...........nevim kam to zařadit
Jednou přijde doba,(nebo se vrátí)
kdy všichni oblečeni budeme,(nic jiného nebude)
rádio denně lhát bude,
o světě co se děje,
barvy života se vytratí,
jen šedá zbude,
vše kontrolovat se bude,
když budeš jiný,
jen tak zmizíš,
bez názorů budeme,
všechno kolem nás bude nepřátelské,
nikoho nic nezajímá,
každej hrabe pro sebe,
lásky budou tajné,(špionážní)
přátelství v době nezaplatitelné,(podplatitelné)
paneláky budou všude,
jak houby po dešti,
smog nás zas zadusí,
mám z toho obavy….
Komentáře (3)
Komentujících (3)