Jesus is on the phone...!
Anotace: nemyslete si, že na světě nejsem ráda...někdy i jo...
S ironií v očích
/Já mam ironii všude/
Kráčím vstříc svému osudu
/Do Alberta pro mlíko/
Proč si vlastně stěžuju na svět?
Vždyť je mi fajn
/Když poslouchám Peaches../
Všem je fajn
/A feťáci si zrovna střelili další/
Jesus is on the phone
/Píp píp..Haló?..Mami?../
A po hádce přes mobil
/Znáte to ne?/
Se zase zamyslím...
/Ne-e už mi neni fajn/
(Shrnutí...)
Jsem neposlušná dcera
/Utracim peníze..../
A nekouřim 20 startek denně
/To se od dnešních puberťáků čeká ne?/
A i přesto co všecko čtu
/Vynechávám bravíčko.../
Nemám žádnou slovní zásobu
Sem hovno spisovatel
/Tak proč to čtete?!/
A ještě horší puberťák
/Mým mesiášem není Satan ani Brad Pitt/
....ENJOY YOUR LIFES...
Komentáře (12)
Komentujících (12)