Děkuji moc jituli za komentáře tvé inteligentně velice dobře volnené,ale chci se opattati kde jsi se tak dlouho toulala že jsi nic nepsala?
26.09.2007 22:49:00 | Carlos
Chtěla jsem podotkout něco o té lásce k tělu, ale vidím, že už to udělal někdo, koho se to týkalo. Vám oběma hodně štěstí, ta báseň je nádherná, jako ostatně obvykle.
20.09.2007 15:01:00 | Jituli
Ahoj miláčku, ta báseň je bezvadná, krásná, moc se mi líbí a lichotí mi, děkuji Ti za ni a moc Tě miluji.
PS: Doufám, že miluješ nejen mé tělo...:))
22.08.2007 17:23:00 | Verýsek