Dnes naposled
Anotace: Občas přemýšlím o smrti a mám z ní strach
DNES NAPOSLED
Dnes neuvidíš hvězdu,
když půjdeš spát,
nikdo ti dnes neřekne:
„Mám Tě rád“
Usedneš do křesla,
jen ty to víš,
pak zavřeš oči
a už se nevzbudíš
Později Tě najdou,
do černého Tě oblečou,
půjdou Tě doprovodit,
vydala ses na cestu dalekou
Čas rány zhojí,
nikoho to za čas ani nezabolí
Zvyknou si,
že doma Tě už nenajdou,
že jsi pryč,
a od té komnaty chybí jim klíč
Komentáře (2)
Komentujících (2)