Velmi krásné. Upřímně, pro mne není snadné číst ve slovenštině...proto jsem ji četla několikrát. Ale četla bych ji několikrát i v češtině, protože je zvláštně kouzelná!! (I když to kouzlo ji nepochybně přidává právě ta slovenština)
25.06.2008 19:11:00 | monterka
Tvůj styl psaní je pro mě neobvyklí, ale má to myšlenku, nápad a líbí se mi obsah.
28.08.2007 18:20:00 | NikitaNikaT.