Dáma několika firem
Máš strach,že skončím v jeho náručí.
Láska s.r.o.
za případný krach neručí.
Uzavřít manželství a hodit kyticí.
Radši bys byla, kdybych zůstala světicí.
Hledat si robota na práci a peníze.
Vypočítavost a.s.
to je tvá divize.
Odsunula jsi city do zadních řad.
Mami, vždyť ten kluk mě má rád!
Komentáře (3)
Komentujících (3)