Do podvědomí
Z vědomí do podvědomí vede most,
po něm kráčí Nezávislost,
Duchapřítomnost
a Léčení. Jdou krokem kočičím,
hrad, který je vítá, nikdo, nic nezničí...
Cestou nasbírali mnoho sil,
člověk by to množství nezvážil,
a přináší všechny svoje dary
pod paprsky lásky
až za hradní brány.
Komentáře (0)