..a v hlavě mi jede písnička:nasadim si černý brejle-ať mě nikdo nevidí-za nima si vodpočinu od světa i od lidí....;o)/Jasná páka-Hudba Praha/
Líbí!
24.08.2007 00:29:00 | Navire
Mám s brýlemi hodně společného,ale tahle myšlenka mě nikdy nenapadla..ale víš co mi vadí? Že se lidi za ty brýle schovávají..vždyť pohled do očí kolikrát řekne všechno.. Něco veselejšího by nebylo? Jdu k tobě na doping a mám z toho smuteček:-( Hezký zbytek prázdnin přeji:-)
23.08.2007 21:48:00 | Dajana
Mám s brýlemi hodně společného,ale tahle myšlenka mě nikdy nenapadla..ale víš co mi vadí? Že se lidi za ty brýle schovávají..vždyť pohled do očí kolikrát řekne všechno..hmmm? Něco veselejšího by nebylo? Jdu k tobě na doping a mám z toho smuteček:-( Hezký zbytek prázdnin přeji:-)
23.08.2007 21:47:00 | Dajana