Znamení krásy
Anotace: co všechno by se mělo zařadit do pověstné škatulky s nápisem KRÁSA
Už vyplakala jsi
tolik smutných slziček
stovky hořkých mandliček
na své dlouhé řasy
Už rozeslala jsi
tolik sladkých polibků
jak medovou zálivku
prý na horší časy
Už darovala jsi
spoustu milých pohledů
jak cukrovou polevu
nic víc, žádné hlasy
Už rozdala jsi
mnoho teplých objetí
jako kočka kotěti
- toť znamení tvé krásy
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Winnacott, Thesssinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)