... hodně vysoký schody ... trvalo mi než jsem je vylezla ... a teď mávám ...
24.08.2007 12:43:00 | Marcella
smutné...a nebola to lenivosť,že? zahadzujeme šance...vystihol si to skvele!
23.08.2007 15:12:00 | gallatea
Čekala jsem...
jaká ta stá bude...
nezklamals... :o)
a až zas příště půjdeš
na toulkách svých
tam někam směrem k nebi,
zjistíš, že schod
je jenom to, co nevíš...
až vrátíš se,
kde šel sis odpočinout,
vyběhneš rychle
tam někam...
s novou silou...
:o)
Co ti do další stovky přát?
Ať daří se ti posbírat
té síly třeba z kapek rosy...
či ze studánky...
v tmavém lese? :o)
prosím...
23.08.2007 09:51:00 | Cecilka
Měl jít do metra. Tam jsou jezdící schody.
Vysvětlivky pro mimopražáky : Metro - takovej vláček, co jezdí v podzemí. Neptejte se mě, jak je to možný, prostě to tak je.
Ahoj chlape.
23.08.2007 09:20:00 | smudlinek