Ranní den
Anotace: Hodnoťte, komentujte, budu rád za kritiku...:)
Země usíná
melodií větru,
nový den začíná
hned po rozbřesku.
Slunce se houpe
dlouho na obloze,
odraz se koupe
v mokré strouze.
Někde v dáli
je slyšet kohouta,
kokrhá jak o život,
umlčte drzouna.
Jak to slyší
moje uši,
dostávám vztek,
a dřív než bys řek,
vytáhnu pušku,
vystřelím a utichne řev.
Tak vypadá ranní den,
krásný, ale příliš hlučný.
Komentáře (0)