Anotace: Povzdechnutí nad vlastním osudem a tímto světem, nad tím, jaká je doba...
Hodně myšlnková báseň, líbí se mi ta část o chybách, ano, některé jsou velká, někdo se poučí a jiný to zopakuje ...
29.01.2008 18:39:00 | NikitaNikaT.
kurevsky zlobí..... no asi seš jedno z těch dítek když to tak dobře víš:) nevim no. to zlobení vždycky nemělo takový postih dneska už se těžko nějaké to zlobení zamaskuje...
31.10.2007 15:13:00 | Evil Queen