Myšlenka je prefektní, tenhle styl mi je také blízký, ale technicky je toto dílko na rozhraní. Rytmické, to ano, a je tomu dobře, ale na druhou stranu se za právě rytmiku platí krutá daň na výrazivu a volených slovech...
02.09.2007 21:12:00 | Shadowulf
S obsahem souhlasím, to ani nejde jinak, každopádně stylisticky dobře zpracované, líbí se mi čstnost veršů a rytmika... to mně se moc nedaří :) bohužel mladejm holkám tímhle zasaženejm ji ani nedovolí osobnost vytvořit. Je to tak, a na konec snad jeden citát, je trochu neosobní, ale so už: "Každé zboží má svého kupce"... :)
26.08.2007 16:08:00 | sejko_no_pi
Pěkně se rýmuje a má parádní myšlenku! ;-) Jedno přísloví říká: "Jsi tak starý/á,jak se cítíš." Takže bych se kvůli delší čáře života nijak nehroutil... :-)
24.08.2007 16:35:00 | Chancer