Na správném místě..
Anotace: (trochu neotesaná)
.
Proč jsi nikdy nebyl
na správném místě
v správný čas,
na stejné vlně,
aspoň v opilosti..
Mohli jsme se milovat..
potmě..
a mé rdící tváře
by neviděl
ani zvěd od Měsíce
Proč jsi nikdy nebyl
tam kde já
mohli jsme se procházet
v myšlenkách
po polích bláhovosti
Mohli jsme se milovat
dlouze
celou noc
/pak bych asi brečela
a ty bys řekl ňákou lež/
Minuly se naše kroky
a všechno bylo napůl
mezi dnem a nocí
láskou..
a lhostejností
Teď jsem já
jen popel,
co na hlavu
si nasypeš
vždyť jednou zhasnou
všechny svíce..
a až se znovu narodím
ty právě budeš uvadat..
a stín ti spadne do čela..
snad na věčnosti?
Snad jindy zas..
Proč jsi nikdy nebyl
na správnám místě
v správný čas?
.
Komentáře (3)
Komentujících (3)