Odin
Anotace: no tak o mém oblíbeném bohu a hrdiných bojovnících
/Svou víru v Odina
bojovník hrdina
vždy směle obhájí
a hlavy padají.
Pojď Odinův synu
trestej zrádců vinu
mocná síla meče
tvůj protivník v kleče
o svůj život prosí
tvář se krví zrosí
když mu srazíš hlavu
jest to ve tvém právu?
//Svou víru v Odina
bojovník hrdina
vždy směle obhájí
a hlavy padají.
Neskončí váhavý
na pláních Valhaly
bojovníci tvoji
ztratí život v boji
za tvou věčnou slávu
dají svoji hlavu
za valkýry zpěvu
bez bázně či hněvu.
...pro Tebe Odine
Komentáře (2)
Komentujících (2)