To touha..
Anotace: Zas,když něco schází a čekání je dlouhé..
To touha
hraje si
se zámkem mého těla.
A noc je pro ni dlouhá.
Prsty bruslí-
tam a zpět-
hladí těla květ.
Vzpíná a neunavně
prosí-ještě-hned!
V těle příjemné to
chvění-
zavírám víčka
sen se vkrádá,
zas zítra-budu
se mít ráda.
Zítra...
Přečteno 1027x
Tipy 2
Poslední tipující: Firren, RyxiraAmyGinger
Komentáře (1)
Komentujících (1)