Po smrti
PO SMRTI
Ježíše na kříž ukřižovali,
navždy stal se symbolem,
možná,
že odešel do nebe
nebo se stal štíhlým topolem?
O smrti názory se rozchází,
já ocitám se v nesnázích,
kdo řekne mi,
co bude pak,
až život můj zakryje černý mrak?
Tělo se v hlíně rozpadne,
zbudou jen kosti,
psi neřeknou si,
že by se měli postít
S duší,
ale nevím si rady
Opravdu nebude tady?
Nezbude jediná stopa
důkazy ztratí se
a pro nás navždy zmizí svět
Komentáře (0)