Rána v dlaních Tvých
Anotace: název mluví sám za sebe:)
Rána v dlaních Tvých,
vonící po růžích,
opředen teplem Tvým,
víc po ničem netoužím.
Cítit horký dech
Tvůj sladký na svých rtech,
topit se v očích Tvých,
něhou naplněných.
Schoulený v náručích,
po ránu vlahý smích.
Tančící na tváři,
vtisknuté v polštáři.
Rána v dlaních Tvých,
po nocích probdělých,
růžemi vonící
plamínek na svíci.
Tak nefoukej ať nezmizí…
Komentáře (0)