Budapeštění
Toho Franze Liszta
mi přichystal
romský houslista
tmavými prsty na břehu Dunaje.
Po polodlouhých mostech
pluli lidé čarovní
fontána chlapce s cigaretou
- a tys tvrdil, že je pitná -
na starostnostné lavičce
já a starý pes
pach vody nám smysly jitřil.
Houslista
se sbalil
a šel domů.
Franz zůstal.
Komentáře (5)
Komentujících (5)