...proč blázen ...ta deštivá symfonie prostě hraje na city :-)) (nádherně a nenapodobitelně)!
27.08.2007 10:47:00 | Jiparo
Miluju déšť, bouřku...v noci, na chalupě...poslouchat provazce vody, jak bičují střechu, bubnování kapek v okapu...prosvětlení noční krajiny a lesa náhlým bleskem...a atmosféru hromových dunění-možná jsem blázen...
24.08.2007 12:32:00 | Veru
Aj ked nemas inspiraciu ako vravis,basnicky su stale pekne,len tak dalej..ved predsa vychadzaju z tvojho srdiecka
24.08.2007 10:07:00 | kacicka
Něco mi to připomíná...ta atmosféra....moc se mi to líbí...
24.08.2007 09:16:00 | už ne pernikova princezna