Anotace: ..................
no to Lucko miluji Tě... který blbec mě zase miluje? :D Ale hezkýý :)
24.08.2007 11:56:00 | její alter ego
Volfíku, .... svoboda je vnitřní záležitost,
a komunisté ... nebo pseudosvobodná spotřební společnost s tím má společného pramálo ...
*- ... ale i tak ... je dobré že se zamýšlíš ...,
.... .... mnozí totiž dělají kategorické závěry, jen tak z voleje, tak jak jim je "někdo" nasype do žlabu ...
A přitom hledání pravdy a vlastního názoru není otázka okamžiku ...
je to běh po spirále ... na celý život ...
24.08.2007 11:14:00 | HarryHH