Noční květ
Anotace: všem kdo jsou světloplaší:)
Líbí se mi tichý sovy let
a vím že je nás víc
co vzbudí je, když nocí stromy tiše šumí.
Líbí se mi Měsíc, noční květ
když k němu zvedám líc
cítím ty s nimiž mě pojí chladné oko Luny.
V nás temná struna zní
jak starých viol tón
jsme stinná zákoutí
kde vítr skučí v moll
a břeč´tan halí nás v chladné objetí...
Komentáře (4)
Komentujících (4)