Lenoch vynálezce
Anotace: Dvakrát měř a jednou...
Vždy českého kutila
lenost jeho nutila
vynalézavým víc býti
ne jen tak zbůhdarma dříti
nezmapovat každou práci
rozhodně se nevyplácí
Nepřemýšlet a jen makat ?
Výsledkem je pak jen vakát
vždy nutno na mysli míti
jak si práci usnadniti
pak již lze na věc jít zpříma
zastínit kutila Tima
Komentáře (1)
Komentujících (1)