Beránek
Anotace: Mám ráda malého prince
BERÁNEK
Beránka do krabice zavřeli,
svět z ní zdál se mu strašně vzdálený
Sluneční paprsky nikdy už neviděl
a na svou mámu už dávno zapomněl
Víko krabice bylo tak těžké,
nepoznat budoucnost je lehké
Beránek ulehnul na šedou zem,
slzy mu padaly,
záviděl všem
Únavou usnul
a zdál se mu sen,
jak trávou se procházel se zvonkem pod krkem
Už nikdy se nevzbudil,
víko se nezvedlo,
beránek v krabici zakusil peklo
Komentáře (1)
Komentujících (1)