čím chci být
Chtěla bych dostat křídla,
odletět pryč z tohohle světa,
schovat se do mraků,
dívat se na všechno z výšky.
Chci být motýl,
být volná,
poletovat si po světě,
nebát se ničeho.
Chtěla bych být ďábel,
a změnit tak věcí pár,
při tom neztratit svou vlídnost,
ale mohla bych změnit čas.
Chci být kapkou vody,
která je chladná,
přesto krásná.
Nic z toho však nejde,
nemůžu mít křídla,
nejsem motýl, ani ďábel,
nepodobám se žádné kapce.
Je to jenom můj sen,
moje přání,
které se rychle rozplyne,
jako mlha.
když se probudím
a všechno krásné zmizí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)