Siorak: Já jsem ironii postřehl. Jen jsem to v tu chvíli nedokázal nějak vzít, protože ty verše jsou myšlené dost vážně. Je fajn, že víš, co jsem tím měl na mysli.
27.10.2007 10:29:00 | jiljovský
musím říci, že na mě tato báseň udělala jednak dobrý dojem. Pěkné vyjádření takovýho toho pocitu opravdového "nerozumění si" které každej občas pocítí a snaží se to strčit někam vzadu do hlavy, kde to už snad nikdy nenajde... Co však s tim??? Jak si správně řekl, sme pořád ještě mladí a tak můžeme být optimisté a věřit v lepší zítřky...
30.08.2007 22:00:00 | Hradečák
Spare: Já ani nejsem nějak moc zhnusený, jen vnímám to čím dál větší odhalování těla a skrývání duše.Díky za hodnocení a velmi přínosný komentář.
25.08.2007 20:23:00 | jiljovský
Sioraku, díky za zajímavý veršík, ale není to právě to, co jsem měl v té básni přesně na mysli...
25.08.2007 20:19:00 | jiljovský
Možná, že někdo radši ukáže dekolt, než svoji duši...
Občas nad tím, co vidím kolem, sama žasnu, ale snažím se to pochopit. A někdy jsem podobně zhnusena z chlapů.
Ale doufám, že to pochází spíše ze vzájemného nepochopení mezi "oběma druhy", o kterém sice vychází spousta knih, ale podle mě to není možné...
Asi je lepší, když nám nějaké to tajemství zbývá.
Neztrácej naději !
25.08.2007 16:12:00 | spare