Meditace
Anotace: když medituju... předem se omlouvám za chyby, nejspíš tam nějaký budou
Plameny svíček se tiše míhají
vše okolo nich teple září
mé srdce příjemně hřejí
hledím na ně zcela v okouzlení
Pokojem line se hudba operní
můj tep pomalu kamenní
nechávám se kolébat v opojení
a dech se mi mírně tají
Vznáším se v astrálních výšinách
cítím klid a mír
duše v neznámých končinách
v srdci nesmírný klid
Tělem prostupuje teplo
energie ze mě snad sálá
vidím mé vnitřní světlo
ale jsem mu moc vzdálená
Kmitající plameny svíček
vrací mě zpět do reality
naplněna energií závratných výšek
vidím zas na stěnách stíny
Už nezdají se býti tolik temnými
už nemám takový strach
srdce mám plné lásky a radosti
kterou se chystám zahrnout Vás
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Lota
Komentáře (4)
Komentujících (4)