Přeliv
Červená a kapku modré,
to je dneska módní hit.
A když vyšla od holiče,
bál jsem se k ní přiblížit.
Dozrávání
Zraješ, chlapče, jako víno.
Za lichotky díky vám.
Spíš se cítím jako děcko,
co chvíli se počůrám.
Málem se mi stalo to druhé při četbě toho prvního.
Viděla jsem oči Tvé jak tenisáky vyvalené.A do smíchu Ti nebylo.Nám jo.
25.08.2007 15:20:00 | s.e.n
Dokážeš člověku parádně rozpohybovat bránici :-)) Ještěže sem můžeš dávat maximálně 2 dílky denně...ten poslední řádek by byl pak aktuálnější pro víc lidiček..hi
25.08.2007 13:37:00 | Lorraine