Anotace: Momentovka z včerejší noci...A dávám ji sem i přesto, že jsem lehce znechucená chováním "pana kritika" Horacia ... Samozřejmě vím, že to není nic extra... ale proto jsem ji nepsala... ;)
Viděl jsem včera hvězdu...
Ne, připomnělo mi to Nohavicu.
A je to milé:-)
27.08.2007 08:05:00 | stupid genius
náhodou je perfektní! Já si myslím, že bez toho nákladu brzo spadne, budu si něco přát... asi sklenici plnou úsměvů, rozsypu je kolem cesty...
25.08.2007 17:08:00 | Trdlo
To já tě na nebi neviděl a tvá díla tam taky nikdy neuvidím-protože stojí za nic.
25.08.2007 14:31:00 | Jsem ten kdo jsem
Když nebudeš zářit zrovna na nebi, budeš nám určitě zářit tady na zemi :-)
25.08.2007 11:49:00 | Severka