Odpolední
Anotace: ...prostě odpolední.
Odpoledne a prach v obličeji,
tak končí den
a se sluncem
se všechny jeho hlavy smějí.
Sejdeme se ještě na rohu ?
Z úzka tak malí,
prsty se křiví se světlem
a dávnověké touhy se v něm chvějí.
Mít si tak
na zítřek zálohu...
Komentáře (1)
Komentujících (1)