Pohledy na sebe

Pohledy na sebe

Anotace: Nejsem schopen anotovat.

Ticho jak přikrývka na uši doléhá
srdce se na úsměv bláhově spoléhá.
Stéká a spaluje slza na tváři
Není již člověka když úsměv nezáří.

Samota pojídá, trhá a lomcuje,
radost se schovala, kamsi do sluje.
Dávat a nežádat, znamená obdržet,
nechci si stěžovat, ale kdo to má vydržet?

Vydržet dívat se,
když každý se raduje,
sám se však schovávám,
kamsi do sluje.
Vůbec nic nežádám,
ale srdce mi hubuje.

Vyhlížím, nazírám, hledím do dálky,
kam se jen rozprchly, ty šťastné korálky?
Sevřít je, pohladit, podržet,
řekněte, kdo tohle má vydržet?

Hloupost se nalila, do hlavy do tváří,
vždyť mezi úsměvy každý si zazáří.
Nebát se, nestydět, oči nesklápět,
radostnou písničku vesele vyprávět.

Chyba je utíkat, pokaždé do sluje,
kdo nyní nechápe, pozdě pak lituje.
Chtějí-li, můžeš pohladit, podržet.
Dávat a nežádat, jen tak můžeš obdržet.
Autor Demedalex, 25.08.2007
Přečteno 354x
Tipy 4
Poslední tipující: Koskenkorva, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Schovávat se do sluje je čistě chlapský způsob řešení problémů :o)))

(a body dolů za rytmus!)

30.08.2007 13:58:00 | Hesiona-Essylt

moc pěkné

25.08.2007 22:08:00 | Tereén

Nádherná :-)

25.08.2007 19:33:00 | Eclipse

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí