Originály
Anotace: o originalitě dnešních lidí, momentovka.
Jsem další řadovej výrobek života.
Sama sobě se zdám obyčejná
a o ostatních nemluvně.
Prej každej je originál,
a přitom se všichni snažíme podobat těm lepším.
A pak že, světe div se,
nikdo neni stejnej.
Komentáře (0)