moc pěkný obsah...ještě trošku nechat vyniknout vnitřní melodii a pomocí básnických prostředků nechat něco i na čtenáři :-) (kapku se tím i zkrátí věty )...to znamená více metafor apod. (nepředpokládám-li, že čtenář je blb a pochopí jen přirovnání :-)) Tím jsem rozhodně nechtěl říct, že tam nemáš pěkné básnické prostředky - jen že zbytečně rozvádíš obsah vysvětlováním.
např.:
Fabriky na bolest hledají nové zaměstnance
Udusit svět jen za kus žvance?
dávaj co nikdo za nic nevymění
vidět ani na krok - pýcha se cení...
05.09.2007 07:48:00 | jasix