Pouta
Anotace: Když člověk o vše v životě příjde, může už jen získat.
Život není bez mráčku,
často z něho krápe,
z očí slzy pláčí,
nejen o půl páté.
Vichřice a kroupy,
také velká tornáda,
svázali mě pouty,
dostali mě na záda.
Ztratil jsem Lásku,
co měl jsem tak rád,
všechno dal v sázku,
mohu jen vzpomínat.
Přečteno 559x
Tipy 9
Poslední tipující: maena, Bíša, Maura, Bean, Meriel
Komentáře (0)