To je život

To je život

Anotace: Takhle to vypadá když se láska změní v přátelství-----

Chtěla bych tě vzít za ruku a životem s tebou jít
chtěla bych se za tebe vdát a kupu dětí stebou mít
chtěla bych aby tvuj usměv zářil už jen pro mě
a abych tě každý večer našla jen u sebe v domě.

Chtěla bych........ realita je však jiná
jediné co mě ted tíží je jen ta má vina
Ted mi nabízíš ruku já bych však tvé srdce chtěla,
Já vím, vše jsem zkazila, už jednou jsem ho měla

Nabízíš mi usměv, já chci však i tvé krásné tělo ,
vzpomínáš na tu noc? tenkrát se to vše přece dělo
Kde jen jsou ty doby, že by je už odvál čas??
Ted chceš něco jineho ale já?? já je chci zas.

Zůstanu po tvém boku ale jinak než bych chtěla
chtěla sem víc, ted kamarádkou bych být měla...
Autor holubice, 25.08.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí