Anotace: ..."A najednou mě to popadlo..Víš co myslim? a nemohla sme se zastavit a psala jsem jako šílená po každym papíru kterej sme našla..po malejch ustřižcích, po obálce...Ani jsem nepřemejšlela co píšu..Jen jsem psala..."
Dobrá myšlenka, taky nad tím často přemýšlím, napsala sem o tom i úvahu, někde ji tady mám...pořád mám pocit neustálého čekání, a tak, než "to" přijde, snažím se něco smysluplnýho dělat:-)
13.10.2007 18:44:00 | paranoidandroid
první sloka se mi moc líbila - pak už to trošku ztrácelo... rozepsat se o víc tom proč lidi čekaj a jakej to má smysl - někdy čekám rád někdy nerad...to asi ta relativita času :-))
08.09.2007 08:13:00 | jasix
Tyfon je asi blbon. Je to zajímavé spíš jako úvaha a líbí se mi ta přirovnání a hlavně pravda, já také pořád čekám...až něco přestane bolet, až se něco stane a když se to stane, tak zase čekám až to přejde :OD jo je to hloupost nakonec se ale všichni dočkáme, čeho to ví asi každý.
27.08.2007 19:56:00 | Jahudkka
Nevim no ubohé
26.08.2007 13:48:00 | Jsem ten kdo jsem