Přísliby
Anotace: O nenávisti ,O smutku , O prohře
Stíráme slzy z tváří těch ,
Jež naše těla slepí v jedno
A nechtějí se hádat
O to kdo bude výš kráčet
O to
Kdo přehulší ticho
Nechtěj po mě pravdu
Můžu ti jen lhát
O nenávisti
O smutku
O prohře
A přesto ty nikdy neuvěříš
Že miluji tak
Jako i nenávidím ...
Komentáře (0)