Nekoneční vrazi
Neřekneme si sbohem
My- nekoneční vrazi
V nedopitých sklenkách
Vídáme často spíše konec
Než-li začátek....
Neřekneme si sbohem
My- nekoneční vrazi
Jež skloňují své věty
Podle křehkých slov
A dětských pláčů....
Neřekneme si sbohem
My- nekoneční vrazi
Unavení
Už uprostřed děje
Na hře století
A s botama v ruce
Odcházíme
Bez světel
A bez potlesku .....
Neřekneme si sbohem
My- nekoneční vrazi
Dokud naše těla budou vyčkávat
U náhrobních kamenů z mramoru
A u zdí provoněných šeříkem
A matou ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)