Rozešel se s mořskou pannou
její český přítel.
Soudce mu dal na vybranou
celý pytel jiker.
Lepší drobný potěr doma,
nežli tolik platit.
Však mu sociálka dodá,
nebude nic tratit.
Ovšem co si s nimi počne, až vyrostou? tolik mořských pannen v našich rybnících způsobí nejednu rodinnou tragédii :o)
Krásně jsem se zasmála, díky!
27.08.2007 23:15:00 | Navire
Tolik práce, pytel jiker
tuze pláče,český přítel.
Měl jsem já pannu od moře
a teď mám jenom potíže
podruhé zůstanu doma
třeba zavřený v komoře.
26.08.2007 13:58:00 | s.e.n