Imaginace
Anotace: Životní touhy, životní cíle a životní přání - pouze představy, které se splní jen málokomu a i pak to není nic, než jenom pomíjivé štěstí...
Z kapek rtuti a labutích per
Z ledové drti a děckých her
Z matčina obětí co předzvěsti spánku
Z pamfletů nechaných napospas vánku
Ze všeho a vlastně z ničeho nic
Přišel ten co nikdy nechtěl by víc
Z ničeho a vlastně ze všeho
Přišla bych bych mohla pro něho
Jako dva blázni pak u dvou stolů
sedneme navěky a jenom spolu
Komentáře (2)
Komentujících (2)