Za pár let

Za pár let

Anotace: Spíš taková krátká úvaha...

Doufám, že to jednou skončí,
že se časem potkáme.
Snad i tu nenávist,
časem zase schováme.

Nedoufala jsem, že -
bys mě přijmul nyní.
Milovala jsem tě,
ale čase se to změní.

Jistě, teď stále doufám,
že mohla bych tě mít.
Ale to časem přejde.
Víš, já totiž zjistím -
že všechno mít nejde.

Radši kariéru, než-li tebe,
radši zvolím peklo, než-li nebe.
můžeme být známými,
tohle nezmění se.
Můžeme být přátely,
jestli osvědčíš se.

Nechci na tebe myslet,
stále o tobě se mi zdá.
Teď už dávno víš,
proč musím být tak zlá.

Věř, nebo nevěř,
teď máme to,
co jsme chtěli.
Teď teprve máme vše,
co slíbili jsme v ráji.

Proč jste si jen stěžovali,
na sebe a své touhy.
Vždyť vy jste to neviděli -
ze strany temné zhouby.

Časem možná dojde vám,
nač myslet jste měli.
Přátelství není snadná hra,
i když doufat jste v to směli.
Autor Mania Dardeville, 26.08.2007
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel