Klaunova písnička
Anotace: krátká romance o dávání a braní
Sbírka:
Světlo
Když odcházím se srdcem na dlani
A v hlavě mám i v duši zmatek jen
Když odcházím, že žal mě dohání
Když zlobná zášť vládne zas po celý den
A zlá slůvka jež jedem zavání,
Se vrývají do srdce, jsem ponížen
Pak klaunskou masku vezmu si vždy rád
Vždyť jedni umí vzít jen co druzí chtějí dát
Přečteno 496x
Tipy 5
Poslední tipující: Ještě dítě, pejrak, blue, s.e.n
Komentáře (1)
Komentujících (1)